MentorsClub

Eva Bradacova 13.2.2015
1004-mentors_club_medium

Kategória: Dobrá a transparentná správa vecí verejných

Určenie: Web, Mobil

MentorsClub je určený tým, ktorí chcú na sebe pracovať. Online projekt ich spája s úspešnými profesionálmi, podnikateľmi a expertami, ktorí sú ochotní nezištne sa podeliť o svoje skúsenosti a pomôcť tak ambicióznym mladým ľuďom, začínajúcim aj fungujúcim podnikateľom, ale aj pracujúcim v rozvoji. Našim cieľom je vzájomná pomoc a pozitívna zmena k lepšiemu prostredníctvom výmeny informácii a znalostí spôsobom mentoringu.

Identifikácia projektu

Na Slovensku majú ľudia množstvo nápadov, na mnohých miestach sú šikovní ľudia, ktorých by rada od skúseného a úspešného vzoru mohla posunúť výrazným spôsobom dopredu. Získať v určitej životnej fáze alebo situácii “dobrú radu” a smerovanie, môže byť deal-breaker.

Riešenie problému

Mentoringom v spojení “úspešní a ambiciózni” sa urýchli pohyb nápadov, rast profesionálov, zlepšovanie atmosféry a klímy v oblasti individuálneho vzdelávania na Slovensku. Úspešní menteed môžu byť vzorom a inšpiráciou. Príbeh a úspech tých, ktorí úspech dosiahli, môže byť reálnejší, dosiahnuteľnejsí a viac hmotný, ako príbeh z časopisu alebo novín. Chceme ukázať, že úspech je individuálne dosiahnuteľný a nie nemožný.

Technické zabezpečenie projektu

Spájame ľudí, ktorí chcú na sebe pracovať (na svojom nápade, podnikaní, kariére) s úspešnými profesionálmi, podnikateľmi a expertami v online prostredí na www.mentorsclub.sk. Záujemcovia o radu sa môžu s mentormi spojiť online, cez skype, prípadne sa stretnúť osobne. Máme radosť, že hoci sú mentori úspešní a vyťažení, majú záujem venovať svoj čas projektu nezištne a pomôcť tak rastu Slovenska.

Cieľová skupina

Veríme, že tým prospejeme čo najširšiemu publiku. Snažíme sa oslovovať rôzne cieľové skupiny a združenia, aby projekt využívali, lebo je tu naozaj pre celú verejnosť a online.

Budúcnosť projektu

Verím, že bude ponúkať stáže, bude mať časť s rozhovormi, bude prepojený s podobnými projektami do zahraničia a bude organizovať konferencie, ktorých partnermi budú značky, ktorým záleží na rozvoji Slovenska.

Členovia nášho tímu a ich zručnosti

Eva Bradáčová – zakladateľ a autor myšlienky, nápadu, CEO a marketér, ambasádor, presviedčač a motivátor, vyhľadávajúci neustále možnosti rastu

Zuzana Horváthová Bezecná – spoluzakladateľ, ambasádor a riešiteľ, spolubojovník za viac mentorov a väčšie publikum a lepšie workshopy

Koho hľadáme

  • programátor
  • web dizajnér
  • žurnalista
  • projektový manažér
Ak nám chcete pomôcť, ozvite sa nám
  • eva.bradacova@generations.sk